Maak nu een afspraak online

Over ons

Sinds 1971

Mijn ouders zijn de winkel begonnen in 1971. De kassa was een sigarendoosje en de voorraad stond onder hun bed. Ik ben als het ware in een schoenendoos geboren. Van kleins af hielp ik in de winkel mee. M'n eerste paar schoenen heb ik verkocht toen ik 9 jaar was. Toen was het nog niet mijn grote droom om de winkel van mijn ouders over te nemen.

Goed geschoeid, nooit vermoeid!

Waarom?

 

Omdat de zorg mij enorm aansprak heb ik verpleging gestudeerd. Ik wilde werken in het buitenland bij Artsen Zonder Grenzen. Ik heb nog in Indië gewerkt maar ben daarna in België gebleven voor de liefde 😉. In mijn vrije tijd bleef ik meehelpen in de winkel. De schoenwinkel werd mijn droom toen we ons gingen specialiseren in schoenen voor moeilijke voeten en steunzolen. Mijn zus droeg al jaren steunzolen en het was moeilijk om hiervoor mooie schoenen te vinden.

2014:
Mephisto Shop

De Mephisto Shop loert om het hoekje. In augustus '14 openden we onze Mephisto Shop op de hoek van de Franslaan en Ijzerstraat.

2018:
drie keer zo groot

Advies & ervaring

Schoenen Verdievel bestaat sinds 1971. Doorheen de jaren verzamelden we een schat aan kennis en ervaring.

De missie van Schoenen Verdievel

We helpen je bij het vinden van de best passende schoenen. Ons team van medewerkers met uitstekende vakkennis bied je een persoonlijke service en laat je kennismaken met ons ruim aanbod aan topmerken met een correcte prijs/kwaliteit verhouding.

We hechten veel belang aan eerlijkheid en trouw, zowel naar klanten, leveranciers en medewerkers toe. Eerlijke schoenen voor een eerlijke prijs, dat beloven we je!

Team work makes the dream work

Schoenen Verdievel is een familiebedrijf. We kunnen rekenen op een fantastisch team medewerkers. Zij volgen regelmatig opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de schoenensector. Als schoenexpert gaan we regelmatig op bezoek in de fabrieken van verschillende merken in België, Frankrijk, Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Zo kunnen we kwaliteit en topservice blijven garanderen. Nieuwe teamleden krijgen een grondige opleiding in onze winkel zodat ze de kneepjes van het vak onder de knie krijgen. We rekenen op een opleidingsperiode van ongeveer een jaar. We vragen begrip van onze klanten voor onze teamleden in opleiding. Je leert een vak tenslotte pas écht in de praktijk.

Schoenen Verdievel heeft grootse plannen in 2018. In september starten we met de afbraak van het winkelpand in de Albert I Laan. Onze zaak is te klein geworden, en daarom bouwen we een nieuwe winkel die maar liefst drie keer zo groot zal zijn. Het wordt een winkel met veel ruimte en licht waar het heerlijk shoppen is!

De nieuwe winkel is geopend in de zomer van 2020.